Sprookjes worden werkelijkheid.. Welkom in WonderLand
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~Basisinformatie WonderLand

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alice
Admin
avatar

Aantal berichten : 164
Registratiedatum : 05-08-11
Leeftijd : 23

Passport
Species: Human
Partner: ~Just Say You Love Me~
Side: Undecided

BerichtOnderwerp: ~Basisinformatie WonderLand   zo aug 07, 2011 4:43 pm

Basisinformatie WonderLand


~~~~~~~~~~~

Wie ben jij?
Vanzelfsprekend is WonderLand geen leeg, kaal lang waar niemand leeft; er wonen genoeg mensen en dieren. In deze RPG speel je een mens of een sprookjesfiguur, dus dieren e.d. zullen ghostplayers zijn die er eventueel bijgehaald kunnen worden.

~~~~~~~~~~~

Weg naar WonderLand
Je komt natuurlijk niet zomaar in WonderLand. Er wonen al sprookjesfiguren, die kunnen niet uit WonderLand. Mensen daarentegen kunnen zowel in als uit WonderLand, hoewel beide dingen niet de gemakkelijkste zijn. Over het algemeen komen mensen in WonderLand door een sprookjesboek wat hen op de één of andere manier vindt. De een koopt het op de rommelmarkt, de ander ziet het tussen de spullen van zijn ouders. Hoe dan ook, het boek lijkt te weten wie er naar WonderLand wil; weg van de huidige wereld. Je wordt alleen binnengelaten als dat je liefste wens is. Er schijnen meerdere versies van het boek te zijn. Uit WonderLand kun je niet komen, al gaan er geruchten dat er een verborgen weg is..

~~~~~~~~~~~

Goed en Kwaad
Er is een klassiek onderscheid in goed en kwaad in WonderLand; je karakter kan Good, Evil, Neutral of Undecided zijn. De meeste Evil personen/dieren/levensvormen komen voor in Clouded District, een deel van WonderLand dat erg nevelig is. Dit betekent niet dat er geen goede personages rond kunnen lopen; ze komen er alleen niet vaak. Een vredelievende, gastvrije persoon zal niet snel in Town of Ashes wonen. In the Archway en the Wide World kan iedereen wonen, hoewel voor the Wide World geldt dat er meer goede levensvormen permanent aanwezig zijn dan ergens anders.
De medewerkers van Catalogue worden als Evil gezien, omdat ze het slecht voor hebben met WonderLand. Hun persoonlijke oriëntatie hoeft daarom nog niet Evil te zijn.

~~~~~~~~~~~

Catalogue
Er was eens.. een postorder bedrijf dat nergens voor terugdeinst. Ze grijpen iedere kans aan om meer winst te krijgen, ten koste van wie of wat dan ook. Op een dag verdween er een werknemer, die een afscheidsbriefje achterliet op een oud boek. Er stond in dat hij de kans had gekregen overnieuw te beginnen, ergens waar niemand hem zou vinden. Hij zei dat het boek hem meegenomen had.. Het bedrijf begon met een intensief onderzoek, keek naar nog meer gevallen waarin plotselinge verdwijningen gelinkt werden aan boeken. En langzamerhand ontrafelden ze het mysterie.. Nu wil Catalogue WonderLand uitbuiten als vakantieparadijs, maar eerst moeten ze een fatsoenlijke in en -uitgang vinden. Daarom hebben ze een team naar WonderLand gestuurd, dat op zoek is naar informatie.

~~~~~~~~~~~

The Queen en haar onderdanen
In Magnificent Castle woont the Queen van Wonderland, die onderdanen in haar kasteel ontvangt en het land regeert. WonderLand gaat redelijk welvarend bij haar rechtspraak en regels. Het lijkt of ze het beste met WonderLand voorheeft.. of is dat maar schijn? The Queen is nooit getrouwd en heeft geen kinderen, naar het schijnt. Is ze wel gelukkig in WonderLand? En zo niet, wat voor gevolgen zal dat hebben?

~~~~~~~~~~~

Wonen in WonderLand
Je mag je karakter een eigen gebiedje geven in een stad, dorp of omgeving, zodat mensen er op bezoek kunnen komen of dat je een eigen omgeving voor je karakter kunt ontwerpen.
Het kan bijvoorbeeld door in Cheshire een topic aan te maken waarin je beschrijft hoe je karakter woont, wie er welkom zijn en wie niet, of het een vaste woonplaats is of een werkplaats.. Je char kan dus ook een eigen bedrijfje hebben.

~~~~~~~~~~

Facts
*In WonderLand betaalt men niet met geld maar met ruilmiddelen
*WonderLand is gesitueerd in de Middeleeuwen
*Er leven veel verschillende planten en dieren, die zowel bekend als onbekend zijn in onze wereld
*Leeftijd is onbelangrijk in WonderLand
*The Queen heeft de meeste macht in WonderLand
*Cheshire is de hoofdstad, Auroria en Torvalqa zijn kleine dorpjes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://wonderland.forumactie.com
 
~Basisinformatie WonderLand
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Deadman Wonderland

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
WonderLand :: General :: Rules&Information :: Uitleg-
Ga naar: