Sprookjes worden werkelijkheid.. Welkom in WonderLand
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Bastiënne, The Queen of Lies

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bastiënne

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 13-08-11

Passport
Species: Fairy Tale Figure
Partner: The white king of chess I guess
Side: Undecided

BerichtOnderwerp: Bastiënne, The Queen of Lies   do aug 18, 2011 11:23 am

Algemene informatie

Naam: Bastiënne
Achternaam: onbekend. Ze noemt zichzelf Quae Albus {de Witte}
Leeftijd: ongeveer 3018 jaar oud.
Geslacht: Vrouwelijk.
Kant: Good
Soort: Fairy Tale Figure

Karakter

Persoonlijkheid: Bastiënne is een erg introvert persoon. Wat verwacht je ook van iemand die eigenlijk van steen is gemaakt. Ze is nuchter en bijna altijd zelfverzekerd. Een van haar zwakke plekken is echter dat ze tegenover personen die intimiderend overkomen vaker het onderspit delft.Ze blijft wel een schaakstuk dat de bevelen op volgt als zij verplaatst moet worden. Ze kan er niets aan doen het zit nou eenmaal in haar natuur.

Verleden: Bastiënne is ongeveer 3000 jaar geleden gemaakt als een van de allereerste schaakspellen. Ze was een schaakstuk uit een uniek spel die elk met de hand gehouwen waren. Ze werd net als de anderen op ware grootte gemaakt. Het schaakspel waar zij voor werd gemaakt was een cadeau voor de destijds heersende vorst. Uit steen, marmer en goud was haar rijk ontstaan en dat van haar broer, de zwarte koning, uit steen graniet en zilver. Al vanaf het begin heeft Bastiënne niets anders dan ruzie met haar broer die een licht minderwaardigheidscomplex heeft omdat hun eigenaar altijd voor wit koos.
Toen Bastiënne samen met alle anderen werd geschonken was ze nog volledig van steen. Toen haar eigenaar het spel niet speciaal genoeg vond besloot Bastiënnes maker om haar en de anderen tot leven te wekken. Bij de dageraad konden alle stukken tot leven komen. Maar als de avond viel moesten ze terug op hun voetstuk staan. Anders zouden ze omvallen en in stukken vallen. Dat is ook de enige manier om Bastiënne te doden. Als mens kan ze wel gewond, maar ze kan niet sterven. 's Nachts in haar stenen gedachte is ze pas kwetsbaar.

Heden: Bastiënne is samen met de andere schaakstukken in de vergetelheid geraakt. De meeste stukken zijn kapot of verdwenen. Of hun voetstuk staat, net als de hare had gedaan, ver van de bewoonde wereld af. Daarom weet Bastiënne of er nog iemand van haar oorspronkelijke schaakspel leeft op haar na. Elke dag blijft ze zoeken in de hoop iets te vinden al lijkt het er steeds meer op dat het tevergeefs is. Ze probeert haar gedachten ervan af te leiden door zich volledig te storten de Prophecy. Wonderland is haar alles omdat de hoop dat er nog iemand van haar schaakspel in leven is nog altijd bestaat. Ze wil er dus alles aan doen om Wonderland te redden mocht het in gevaar komen. Vandaar dat ze de leider is van de Prophecy of Change.

Relaties:
~ Haar broer, de Zwarte Koning van het schaakspel: Ze heeft hem al in geen jaren meer gesproken.
~ De Witte Koning van het schaakspel: Hij was de man van Bastiënne. Ze heeft hem nog altijd niet terug gevonden en ondanks dat hun huwelijk gearrangeerd was hoopt ze hem toch terug te kunnen vinden.

Partner: Officieel getrouwd, al is ze op het moment alleen.

Uiterlijk

Lengte: 1, 82 m.
Ogen: Toen ze van steen gemaakt werd waren haar ogen van bergkristal. Als ze mens is hebben haar irissen daarom een beetje een lichte zilveren kleur.
Haar: Witblond
Opvallende kenmerken: Haar koninklijke ornamenten: haar zwaard dat kracht symboliseert omdat ze het krachtigste stuk op het schaakbord is, haar scepter dat staat voor haar koninklijke status, het kruis voor haar loyaliteit aan de kerk en de witte kruisjes van bergkristal in haar oren om haar te herinneren aan waar ze op het schaakbord voor vecht (het beschermen van de koning)

Extra
~ Bastiënne is een uitstekend zwaardvechter.
~ Ondanks dat ze al ouder dan 3000 is blijft ze eruit zien als 18.
~ Ze vind zichzelf geen ware koningin, maar een leugenaarster. Ze ziet er wel uit als een koningin, maar ze blijft een pion die iemand kan verplaatsen op een schaakbord. Ze heeft soms dan ook wat moeite met haar eigen wil omdat ze gewend is te lopen naar de plaatsen die mensen haar opdragen.

Foto
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bastiënne, The Queen of Lies
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
WonderLand :: General :: Introductions :: Character-
Ga naar: