Sprookjes worden werkelijkheid.. Welkom in WonderLand
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Vendetta Daemonium - A Broken Rose

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vendetta

avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 13-08-11

Passport
Species: Human
Partner: Negative
Side: Undecided

BerichtOnderwerp: Vendetta Daemonium - A Broken Rose   za aug 20, 2011 12:21 am

Nee nee nee nee, de lijst is nog lang niet af. Maar ja, ik heb sinds vorige week mijn nieuwe Macbook Pro binnen gekregen. En daar staat nog geen Word op, dus kan ik mijn lijstje niet netjes daarin typen en om de halve minuut opslaan. Daarom dump ik de lijst even hier en ga ik hem maar steeds aanpassen, anders komt dat ding echt nooit klaar (thats what SHE said ha-ha-ha-ha).


And as the Petals of the Broken Rose Fell down, her Emotions Withered alongside Slowly

Algemene Informatie
Volledige naam: Vendetta Daemonium– Vendetta betekend bloedwraak, Deamonum is een begrip voor zowel duivel als demon. De twee namen samen betekenen Demonische Bloedwraak, maar kunnen ook worden verstaan als “Duivels Bloed”.
Roepnaam: Hoewel "Vendetta" haar volledige naam is, gebruikt ze deze maar zelden in het openbaar. Wanneer ze zich voorstelt aan een nieuw gezicht, zal ze zich in de meeste gevallen voorstellen als "Ven", de afkorting van haar volledige naam. Dit doet ze voornamelijk om te voorkomen dat ze gekke gezichten toegeworpen krijgt. Sommige mensen zijn bekend met de betekenis die haar naam zich draagt, waardoor ze soms aangekeken word alsof ze een besmettelijke ziekte met zich mee draagt.
Leeftijd: 21 jaar.
Geslacht: Vrouwelijk
Lengte: 1 meter 77.
Gewicht: 49 kilogram
Soort: Human
Kant: Undecided. Het zal er voornamelijk vanaf hangen welke kant voor Vendetta het meeste te "bieden" heeft.
Beroep: Omdat de “Oom” van Vendetta een klokkenwinkel had en daarbij ook nog wel eens antieke sierraden, muziekdoosjes en andere, dure goederen in elkaar zette om de kost mee te verdienen, moest Vendetta natuurlijk meehelpen in de zaak. Het zaakje van Oom verdiende goed, maar hij was te gierig om zijn inkomsten op de juiste manier met Vendetta te delen, waardoor Vendetta onderbetaald werd. Toen ze oud genoeg was werd ze daarom koerier. Ze bezorgde pakketjes en/of brieven in en rond heel Londen. Officieel gezien was het werk voor haar verboden, omdat ze een vrouw is. Maar vanwege haar uitzonderlijke snelheid en talent werd ze toch aangenomen door het postorderbedrijf.
Afkomst: Hoewel de werkelijke afkomst van Vendetta slechts een raadsel is voor iedereen, waaronder zijzelf, zegt ze in de meeste gevallen dat ze afkomstig is van Engeland, uit het stadje Londen. Haar vermoedens denken hier echter anders over, aangezien ze qua uiterlijke kenmerken nauwelijks overeen komt met de Engelse uit haar leefomgeving. Maar bewijs hiervoor heeft ze nooit weten te vinden.
Geboortedatum: 19 oktober
Ouders: Dat is een hele goede vraag ja, of Vendetta ouders heeft. Een vraag die zijzelf eigenlijk al voor enkele jaren probeert te kunnen beantwoorden, zonder ook maar enig resultaat.
Niet dat Vendetta geheel zonder opvoeding of wijsheid van een oudere het leven door moest komen, zeker niet. Ze is grootgebracht door een oude klokkenmaker, Julius Daemonium, die het arme kind op zes jarige leeftijd op straat gevonden had, onder het roet, blauwe plekken en schrammen. Julius is te oud om als vader gezien te worden door Vendetta, maar te jong als grootvader, dus noemt ze hem gewoon altijd "Oom".
Broers en zussen: Evenals de informatie over haar ouders is het voor Vendetta onbekend of ze broers of zussen heeft.


Uiterlijke Kenmerken
Haarkleur: Vendetta heeft een zeer uitzonderlijke, natuurlijke haarkleur, bloedrood. Vaak denken mensen dat het geverfd is, maar helaas is Vendetta met deze haarkleur voor de rest van haar leven vervloekt.
Haarlengte: De lengte van Vendetta haar haren is vrij kort, net tot boven de schouders. Vroeger had Vendetta veel langer haar, bijna tot aan de onderrug. Maar de wilde, rode manen van Vendetta werden steeds wilder en waren ontembaar geworden. Sinds dien knipt ze het dus kort, zodat het op deze lengte redelijk gewoon zit en ze gewoon uit haar ogen kan blijven kijken, zonder dat die gordijnen voor haar ogen hangen.
Haartype: Vendetta heeft dun, piekerig haar dat de kant uit steekt op de manier zoals het zelf wil. Ze haalt er in de ochtend vroeg wel een borstel en een kammetje doorheen voor de goede orde, maar hier zie je nauwelijks wat van.
Kleur ogen: Evenals haar haren, zijn haar ogen "gezegend" met een bloedrode kleur.
Huidskleur: Vendetta heeft een bleke, lichte huidskleur. Huidtype 1, om precies te zijn. Hierdoor kan ze ook nooit voor een lange tijd in de zon lopen, omdat ze dan verbrand en rood wordt als een kreeft.
Lichaamsbouw: Het lichaam van Vendetta kan ongeveer worden vergeleken met dat van een rat. Ze is snel en zeer flexibel, heeft genoeg kracht in haar spieren zitten, maar ze bezit niet genoeg spierkracht om stevige mannen over haar schouder heen te slingeren. Vendetta moet het vooral hebben van haar gezegende snelheid en flexibiliteit, mocht een sociale activiteit fout gaan bij een persoon. Ze heeft de mogelijkheid om zich in bochten en wegen te krijgen, die voor anderen onmogelijk zijn om uit te voeren.
Kledingstijl: De huidige kledingstijl van Vendetta is geheel aangepast op haar koeriersbaan bij het postorderbedrijf. Vendetta draagt donkere, onopvallende kleding waarmee ze voor het grootste gedeelte haar vrouwelijke kenmerken verbergt. Dit was verplicht omdat ze officieel gezien geen koerier mocht worden, omdat ze een vrouw is. Vrouwen "verdwijnen" nog wel eens. En zeker wanneer Vendetta nog wel eens in de nacht moest vertrekken, om het pakketje op tijd af te kunnen leveren, waren de donkere straten gevaarlijk om te bewandelen als vrouw. Daarom draagt ze ook altijd de donkere mantel met de cap over haar hoofd getrokken, om zo onopvallend mogelijk te blijven. Met haar mantel dicht geritst en de cap over haar hoofd getrokken zal geen ziel haar kunnen onderscheiden van een man of vrouw.
Afgezien van de mantel draagt Vendetta verder vrij simpele kleding, waarin ze zich makkelijk en goed kan bewegen. Dat was immers ook verplicht, omdat ze haar pakketjes zo snel mogelijk moest kunnen bezorgen. Zwart en donkerblauw zijn de kleuren die haar voorkeur krijgen bij het dragen van kleding. Ze valt op die manier minder snel op.
Overige kenmerken: De uitzonderlijke haar- en oogkleur van Vendetta niet meegerekend, heeft Vendetta maar één overig kenmerk, het enorme litteken dat op haar rug getekend staat. De grove, perfect getekende drie lijnen staan schuin in haar rug gekerfd. Het lijkt gemaakt te zijn door een wild beest, maar Vendetta is hier niet geheel zeker over. Ze had de littekens al als klein kind, ze heeft er geen herinneringen over. En dat is waarschijnlijk maar beter ook...

Persoonlijke Informatie
Karakter: Vendetta is in de ogen van onbekende een stil, onopvallende jongedame die zich vaak afsluit van de rest van de wereld en haar omgeving. Maar zodra je haar wat beter leert kennen, begin je al snel in te zien dat dit één van haar betere kanten is. Dan pas begin je in te zien dat Vendetta helemaal niet het beleefde meisje is dat welgemanierd haar mondje dicht houd, nee. Vendetta is een achterbaks, gierig kreng dat zichzelf altijd op de eerste plaats zet. Daarna komt geld te staan. Vendetta heeft een strenge opvoeding gehad van haar Oom, waarin hij haar in geur en kleur heeft uitgelegd dat je in de wereld niks bent zonder geld en dat mooie, goede spullen ook zeker niet onbelangrijk zijn. Hierdoor heeft Vendetta door de jaren heen een steeds gierigere kant ontwikkeld. Ook begint ze steeds materialistischer te worden en gaat er geen zondag voorbij dat je haar niet op de zwarte markt zal vinden.
Ook heeft Vendetta in haar opvoeding geleerd dat het extreem belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Jij moet jouw leven leven, meer is er niet belangrijk. Deze les pikte Vendetta snel op, waardoor ze een enorme egoïst is. Ze is alles behalve vriendelijk naar mensen. Het liefst zwijgt ze iedereen gewoon dood en zegt ze alleen maar iets wanneer daar naar gevraagd word, of wanneer het echt nodig is. En als ze dan haar mond open trekt, gebruikt ze haar woorden als wapens. Ze kan je overweldigen met het gebruik van dure, pijnlijke woorden die ze geleerd heeft uit de boeken die ze allemaal gelezen heeft. Deze dame kan je beter maar te vriend houden, hoe moeilijk dat ook kan zijn. Wanneer ze boos op je is, drijft ze je in een hoek met haar gevaarlijk scherpe woorden en stampt ze je helemaal de grond in. Ze gebruikt alles wat ze van je weet tegen je en gebruikt het als een brandende vernedering.
Maar Vendetta haar karakter bestaat niet enkel en alleen maar uit slechte eigenschappen, nee, dit is slechts maar een deel van haar persoonlijkheid. Dit is slechts een kant die ze aan de meeste mensen laat zien. Maar wanneer je een betere relatie met haar opbouwt en door die ijzeren schaal heen leert te kijken, zal je zien dat Vendetta van een andere kant een veel prettigere persoonlijkheid heeft. Een kant die ze eigenlijk maar zelden laat zien, omdat ze deze kant van haarzelf haat. Maar deze kant heeft ze ook het meest lief. Het is het kind dat nog steeds in haar woont. Het kind dat haar fantasie en creativiteit levend weet te houden, ondanks alle wanhoop en corruptie die het heeft mee moeten maken. Deze kant van Vendetta is zeer fantasierijk en creatief, waar ze dan ook haar talent voor verhalen schrijven te danken heeft. Dit kind in haar is energiek, volhoudend en goedgelovig, bijna naïef. Maar haar duistere kant houd dit wat meer in balans. Het is dankzij haar dominerende, duistere kant dat de naïviteit niet te ernstig is, anders zou ze alles geloven wat aan haar verteld werd. Wel is deze karaktereigenschap sterk genoeg dat Vendetta, diep van binnen, ondanks haar leeftijd, nog geloofd in sprookjes.
Een ander deel van haar karakter ligt geheel los van het kind dat nog in Vendetta leeft en haar duistere kant. Deze kant ligt overal geheel los van, maar bestaat slechts uit één eigenschap. Een eigenschap die zo enorm sterk is, dat het alle negativiteit en duisternis van zich weet af te slaan, waardoor het altijd blijft overleven. Dit is Vendetta haar nieuwsgierigheid. Het is een soort tic, een verslaving. Als er iets onbekend is voor Vendetta, gaat ze het eerst tot op de bodem uitzoeken en wil ze, nee, móét ze er alles van weten. Het kan bijna ziekelijk genoemd worden. Voor deze karaktereigenschap is ze vroeger al vaak op de vingers getikt, maar al die straf en al het gescheld was nooit genoeg geweest om de nieuwsgierigheid uit weten te roeien.
Houd van: Zoals wel van haar gierige karakter te verwachten is, heeft Vendetta een enorme interesse in geld en spullen, wat ook weer afstamt van haar materialisme.
Ook houd Vendetta enorm van sprookjes en goede verhalen. Niet alleen om te lezen of naar ze te luisteren, maar ook om ze zelf te verzinnen. En met haar enorme fantasie is ze hier niet eens zo slecht in ook.
Paardrijden behoort ook tot één van de favoriete activiteiten van Vendetta. Heerlijk op zo een ros door het woud heen scheuren kan haar hoofd leeg maken en helpt haar met het afsluiten van de slechte kanten van de buitenwereld. Ze doet het misschien niet vaak, simpelweg omdat het niet mogelijk is. Zelf heeft ze geen paard en het huren is –in de ogen van Vendetta- ook een smak met geld. En Vendetta doet het liefst alles gratis.
Hobby’s: De grootse hobby van Vendetta is lezen. Hierbij gaat haar voorkeur voornamelijk uit naar sprookjesverhalen, fantasie en tussen alle boeken zal je hier en daar ook nog wel een paar poëzieboeken kunnen vinden. Het zolderkamertje waar ze slaapt staat dan ook vol met boeken, letterlijk. Kastruimte heeft ze niet meer over, dus moest ze alle boeken die ze bezit opstapelen op de grond, omdat ze ze nergens anders meer kwijt kan.
Naast het lezen van verhalen, is Vendetta zelf ook geen verkeerde schrijfster. Haar kinderlijke kant heeft bijna genoeg fantasie om een heel universum mee te kunnen vullen. Tussen al die boeken en in de boeken liggen her en der dan ook nog wel eens wat losse papiertjes of schriftjes, allemaal volgeschreven met haar eigen verhalen, in haar sierlijke vrouwenhandschrift geschreven. Sommige korte verhalen heeft ze ook wel eens verkocht aan de krant voor een extra zakcentje meer, om vervolgens met dat verdiende geld weer meer boeken te kunnen kopen.
Gedeeltelijk zou je ook Vendetta haar beroep kunnen berekenen tot een hobby. Toen ze er net mee begon had ze er een hekel aan, maar ze houd nu echt van het rondrennen over de daken en het nemen van zijweggetjes die voor andere mensen niet begaanbaar zijn. Ze houd ervan, omdat ze er goed in is.
Talenten: Door het prutsen met de kleine, verfijnde mechaniek van de klokken en muziekdoosjes die ze in elkaar moest zetten heeft Vendetta een duivelse precisie, samen met een vaste hand weten te krijgen. Ze heeft een oog voor detail en ziet de dingen die de meeste mensen onopgemerkt voorbij gaan. Dankzij deze aangeleerde talenten is Vendetta ook een uitstekende scherpschutter. Met haar arendsoog en een hand zo vast als steen kan ze zonder problemen een puil tussen je ogen schieten.
Ook heeft Vendetta een onverklaarbaar talent voor paardrijden. Ze weet niet hoe het komt dat ze er zo goed in is, misschien voelen paarden haar goed aan, maar wanneer ze in het zadel zit, is ze bijna een geheel ander persoon. Ze is geduldig en rustig, kalm en helemaal één met haar rijdier.
Dankzij de enorme fantasie die ze in haar hersencellen houd opgeslagen heeft Vendetta ook een talent voor het schrijven en verzinnen van verhalen. Ze kan de woorden zo op het papier zetten dat ze je echt weten te raken, ze je echt naar de keel weten te grijpen en je weten te ontnemen van je adem. Vendetta kan in gesprekken bewijzen dat ze goed is met woorden, maar duid dit alleen nog maar extra goed aan wanneer ze je meesleurt in één van haar verhalen.
Grootste haat: Hoewel het erg vreemd zal klinken voor iemand die zo egoïstisch is, heeft Vendetta absoluut een bloedhekel aan het kind dat nog in haar hoofd woont. Het gaat geheel tegen haar duistere, volwassen karakter in, waardoor ze er zo een hekel aan heeft. Het zorgt ervoor dat ze uit balans is, geeft haar meer zwaktes dan sterke punten in haar eigen ogen. Ze probeert al jaren het kind in haar te vermoorden door het te vergeten, haar schreeuw om aandacht en een luisterend oor te negeren, maar het kind weet steeds weer te overleven. En dat is komt door de grootste liefde van Vendetta, het lezen van verhalen. Elke keer wanneer ze een fantasieverhaal leest word het kind in haar weer wakker en komt ze er weer mee in aanraking. Hierdoor is het onmogelijk voor haar om haar grootste haat uit te kunnen roeien, wat ervoor zorgt dat ze het kind alleen nog maar meer haat.
Beste eigenschap: Haar fantasierijke kant is zeker weten de beste kant die Vendetta heeft. De manier waarop ze woorden kan gebruiken dankzij deze enorme hoeveelheid fantasie en creativiteit weet mensen echt te raken, hoe groot hun haat voor Vendetta ook mag zijn. Vendetta stopt echt gevoel in elke letter die ze op papier zegt, slaat geen zinnetje over voordat ze er echt goed over heeft nagedacht.
Slechtste eigenschap: Zonder twijfel is het enorme egoïsme van Vendetta haar slechtste eigenschap in haar karakter. Dit egoïsme gaat nog verder dan dat van een verhongerende bedelaar. Mensen die in de problemen zitten laat ze gewoon rotten. Ze kijkt ze niet eens aan wanneer ze ze tegen het lijf loopt. Vendetta heeft altijd wat meer… motivatie nodig als je haar hulp wilt. Vendetta doet nou eenmaal niet aan liefdadigheid, dat is in haar ogen een fabeltje, een slecht verzonnen sprookje wat de meeste mensen allang zijn vergeten. Pas wanneer je over geld, of een ander ruilmiddel begint te praten zal je haar interesses kunnen wekken.
Grootste angst:
Kinderdroom:
Relaties:
Verleden:
Heden:Fun facts:
- Vendetta is een uitstekende scherpschutter en schiet met een duivelse precisie.
- Ze is een geweldige ruiter.
- Haar favoriete fruitsmaak is appel.
- Het favoriete sprookje van Vendetta is "Het meisje met de Zwavelstokjes".
- Rode en zwarte rozen zijn Vendetta haar favoriete bloemen.
- De lievelingskleur van Vendetta is heel donkerrood, tegen de kleur van bloed aan.
- Haar schoenmaat is 39/40.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vendetta Daemonium - A Broken Rose
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Hamsters Of The Desert!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
WonderLand :: General :: Introductions :: Character-
Ga naar: