Sprookjes worden werkelijkheid.. Welkom in WonderLand
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 [RPG] Captivated

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Momoire

avatar

Aantal berichten : 74
Registratiedatum : 23-08-11
Woonplaats : Tralaallaaaaaaaa

Passport
Species: Fairy Tale Figure
Partner: Take me . I'm alive . But oh, you make me wanna die .x
Side: Undecided

BerichtOnderwerp: [RPG] Captivated   ma aug 29, 2011 5:39 pm


Naam: Captivated
Type (dus rpg of eventueel iets anders): RPG
Onderwerp: Gevangen, Humanoïden, onderdrukking
Uitleg:
Meer dan 60 jaar geleden, midden in de 2e wereldoorlog, werden er in Korea experimenten gedaan met kernenergie. Om preciezer te zijn, wat de verschillende soorten straling met mensen zou doen.
De gevolgen waren natuurlijk rampzalig. Spelen met nucleaire kernenergie is gewoon iets wat je niet moet doen. Alle proefpersonen veranderden, muteerden. Niet altijd van buiten. Meestal vanbinnen. Diep in het DNA veranderde iets. Er kwamen meer verbindingen, alles werd net iets beter. Ze waren sneller, leniger, en sterker dan de meeste mensen.
Maar dat was niet alles. De mensen, die nu humanoïden werden genoemd, waren anders.
Ze hadden het vermogen om dingen te doen die voor mensen onmogelijk waren. Vliegen, helen, onzichtbaar worden, de wind besturen. De wetenschappers hadden, zonder het te weten, levende wapens gecreeërd. Ze zijn nooit ingezet, uit angst dat iemand zou ontdekken wat ze waren.
Na de oorlog is het instituut door de regering opgeheven, en zijn alle humanoïden vrijgelaten. Ze mengden zich onder de mensen, vertelden niemand over wat ze waren. Ze werden verliefd, trouwden en ga zo maar door. Men ging er vanuit dat de humanoïden zich niet konden voortplanten. Maar dat hadden ze mis. Ondanks het feit dat hun DNA veranderd was, was het nog niet zodanig gemuteerd dat voortplanting onmogelijk was. De humanoïdekinderen bleken het talent van hun ouder(s) geërfd te hebben, maar bleken mentaal ook een stuk minder stabiel dan de normale mens. Ze verloren hun zelfbeheersing, en moesten worden aangepakt.
Het plan was om ze naar een kamp te brengen, en ze daar allemaal af te maken. Maar toen men zag dat het naast gevaarlijke moordwapens ook nog menselijke wezens waren, werd dit afgeblazen. Diep in de bossen in Korea is toen een stad gebouwd, een omheinde stad. Alle humanoïden die op dat moment opgepakt waren, werden hierheen gebracht. Sindsdien is niets meer van hen vernomen. Nog steeds worden er overal ter wereld humanoïden opgepakt, die vaak nog geen achttien zijn. Als ze ouder zijn, worden ze vermoordt.

Het gaat er hard aan toe in de stad. De mensen hebben er de macht, de macht over leven en dood. Men onderzoekt de jonge humanoïds op hun krachten, en kijkt of ze bruikbaar zijn. In de stad zijn er velen al opgegroeid, en de oudsten zijn nu een jaar of dertig. Wat doe jij? Probeer je uit te breken, om de wereld te leren kennen, of werk je mee aan een plan om alle mensen uit te roeien? Sta je aan de goede, of aan de slechte kant? Het is jouw keuze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[RPG] Captivated
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
WonderLand :: General :: Tea Time :: Affliates-
Ga naar: